Hoe werkt het?

Er kan gekozen worden voor een afvaart of een op-en neervaart

Er kan gekozen worden voor een afvaart of een op- en neervaart

Afvaart

  • De Ark van Noë biedt afvaarten aan op zowel de Kleine als de Grote Nete.
  • Bij een afvaart kunnen de verschillende haltes gekozen worden als vertrek- of aankomstpunt. Geef bij uw reservatie het gewenste tijdstip van vertrek en de gekozen vertrek- en aankomstplaats door. U bepaalt dus zelf uw traject (op basis van beschikbaarheid). Uw boeking is pas geldig nadat u van ons een bevestigingsmail ontvangen heeft.
  • Indien U een afvaart kiest, moet U er rekening mee houden dat het personenvervoer van en naar de verstreksteiger zelf te organiseren is.
  • Vertrekken bij de Ark van Noë kan doorlopend van 09:30 tot 16:00 na reservatie

 

Op- en neervaart

  • Een op- en neervaart kan enkel en alleen op de Kleine Nete met vertrek bij de Ark van Noë. Hier is de stroomsterkte minimaal en kan U dus op dezelfde plaats vertrekken en weer aankomen.
  • Je vaart dan stroomop – of stroomafwaarts en keert nadien terug naar de vertrekplaats. Tot de eerstvolgende steiger (stroomop of stroomaf) is het ongeveer 1 uurtje kajakken. Heen en terug bent U dus ongeveer 2 uur onderweg. Aan beide steigers zijn horecagelegenheden waar U even op adem kan komen.
  • Bij een op- en neervaart is er dus geen personenvervoer te voorzien.
  • Een op- en neervaart kan enkel met vertrek vanaf de Ark van Noë en kan dagelijks en doorlopend van 09:30 tot 16:00 na reservatie.

1.
Kies het traject

2.
Kies het boottype

3.
Boek uw tocht

PRAKTISCHE INFO 

Plaats van afspraak: Trefpunt is steeds de vertrekplaats van het door U gekozen traject op het afgesproken tijdstip. Meld u bij de medewerker van KANO.BE of ARKVANNOE.BE die zich nabij de vertreksteiger bevindt.
Betaling: Cash bij vertrek tenzij anders overeengekomen.
Vervoer van fietsen: Wanneer U met uw eigen fiets naar de vertrekplaats komt, kunnen wij deze tegen een vergoeding van 3 euro per fiets vervoeren naar de aankomstplaats. Let op: enkel geldig vanaf 10 fietsen.
Vervoer via de Ark van Noë: Voor grotere groepen kunnen wij ook busvervoer inleggen. Vraag bij interesse zeker naar onze mogelijkheden.
Mee te nemen:
– Reservekledij, handdoeken (in de wagen of in een waterdicht tonnetje)
– Waardevolle spullen bij voorkeur thuis of in de wagen. Anders zeker opbergen in een waterdichte zak of tonnetje
– Zonnecrème
– Insectenspray
– Wat geld indien u in 1 van de drank- en/of eetgelegenheden stopt onderweg
– Zindelijke huisdieren mogen ook mee in de kano of kajak